GAZİANTEP NURDAĞI İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2021 Sağlıklı Olsun

2021 Sağlıklı Olsun

2021 SAĞLIKLI OLSUN

2020 Yılı insanlık için adeta felaket yılı oldu. Özelde ülkemiz için depremler, sel felaketleri, Covid 19 ve yüz yüze eğitimin inkıtaa uğraması gibi.

2020 Yılında neler yaptık, tasarladık ve neler oldu? Diyerek önce bir nefis muhasebesi yapmalıyız, bireysel olarak eksilerimizi gidermek ve artılarımızı çoğaltmak için çaba ve gayret içerisinde olmalıyız.

Cumhurbaşkanımızın kısaca 'Tamam' diye ifade ettiği temizlik maske ve mesafeye dikkat ederek, kalabalık ortamlara girmeden aşımızı yaptırarak inşallah pandemiyi hep birlik yenmeliyiz.

En büyük 'nimetin' sağlık olduğunu bir kez daha anladık, Öğretmenlerimiz boş durmadı. Canlı dersler ile öğrenciler ile hemhal oldu. Covid 19 ile mücadele için kurulan Vefa, ISDEM ve Filyasyonda cansiperane görev yaptılar. Tüm sağlıkçılara teşekkür ederiz. İnşallah pandemiyi yeneriz, yüz yüze eğitime geçeriz. Sılayı rahim yaparız. İnsanlarla çarşı, sokak ve caddelerde gezeriz. Çocuklar parklarda oynar. Düğün ve cenazelerdeki görevlerimizi eski günlerdeki gibi yerine getirir, tekrar birbirimize kavuşuruz.

Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Musa YILDIRIM

Fatih Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı, Hükümet Konağı, No 44 , Kat 2 27840 , Nurdağı/Gaziantep - 0 (342) 280 30 14

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.